|
|
çomü |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
hakanankan
Yeni Kullanıcı
Kayıt Tarihi: 30-Eylül-2006 Konum: Muğla Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Konu: çomüGönderim Zamanı: 25-Ekim-2007 Saat 08:33 |
|
çömüde okuma ayrıcalığını yaşamış ve yaşamakta olan herkeze merhaba.Ben 2002 mezunuyum adım hakan umarım çomülü herkes bu forumda bulşur .Arkadaşalr ben kılıç deniz ürünleri paketleme işleme tesisinde çalışmaktayım sektörle ilgili elimden geldiğince herkese yardımcı olmak isterim.
süf süf süf fak fak fak süfak süfak fak
|
|
|
hakan
|
|
![]() |
|
djserkan17
Yeni Kullanıcı
Kayıt Tarihi: 08-Ekim-2007 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26-Ekim-2007 Saat 06:16 |
|
slm hakan sen gittiğinde ben girmişim üni.ye demekkii..bizimde bitti artık bakıoruz iş falan yardımcı olursun artık ;)
|
|
![]() |
|
pegasus59
Yeni Kullanıcı
Kayıt Tarihi: 31-Temmuz-2007 Konum: Çanakkale Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14-Kasım-2007 Saat 19:00 |
|
slm hakan abi bende comu su ürnleri 3. sınıf örencisiyim iş bulmakta zorluk cektin mi_?büyük bi firmada calsıosun maas durumu nasıl
|
|
![]() |
|
186278
Yeni Kullanıcı
Kayıt Tarihi: 26-Kasım-2007 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26-Kasım-2007 Saat 09:40 |
|
bende ÇOMÜ de okudum
ev arkadışım benim
|
|
![]() |
|
blue_fly
Yeni Kullanıcı
Kayıt Tarihi: 10-Haziran-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20-Haziran-2009 Saat 12:03 |
|
ben de istanbul üniversitesindeyim.ilerde ben de işleme seçicem.kendimi geliştirmek için neler yapabilirim?maaş durumu ve çalışma koşulun nasıl anlatabilir misin?
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |