Su Ürünleri Bilgi Paylaşım Sitesi - suurunleri.net Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Su Ürünleri Akademik > İşleme ve Avlama
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS: İşlenmiş Ürünlerde Kalite ve Kontrol
  SSS SSS  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

İşlenmiş Ürünlerde Kalite ve Kontrol

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
seagirl Açılır Kutu Gör
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 6
  Alıntı seagirl Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: İşlenmiş Ürünlerde Kalite ve Kontrol
    Gönderim Zamanı: 25-Ağustos-2007 Saat 16:50
selamlar.Öncelikle bu kadar güzel paylaşımların olduğu bir siteyle karşılaştığım için gerçekten çok mutluyum.Emeği geçen herkeze çok teşekkürler.Buradaki diğer bir kaç forumda kendimi tanıtmıştım.Ama yinelemekte fayda görüyorum.Ben ç.ü. su ürünleri bölümünden geçen yıl mezun oldum.Şuan da fakültemizin işleme bölümünde yüksek lisans yapıyorum.İşlenmiş ürünlerde kalite ve kontrol çalışmak istiyorum.Ama araştırmaya nereden başlıyacağımı bilmiyorum.Bana yardım edersiniz çok sevinirim.Şimdiden çok teşekkür ederim.. 
Yukarı Dön
tlivaney Açılır Kutu Gör
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Gönderilenler: 16
  Alıntı tlivaney Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27-Ağustos-2007 Saat 16:46
önce sektörde çalışmanı ve eksiklikleri ve ihtiyaçları kendin belirlemeni öneriyorum
ben de işleme seçicem ve part time çalışarak sektörde ki ihtiyaçlardan birine yönelicem
Yukarı Dön
seagirl Açılır Kutu Gör
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Simge

Gönderilenler: 6
  Alıntı seagirl Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27-Ağustos-2007 Saat 17:10
merhaba tlivaney.gerçekten haklısın bir konuyu araştırmak için yerinde gözlemlemek gerekiyor.ama birde şöyle bir durumum var benim.ben bu bölümümden önce ankara üniversitesi gıda teknolojisi bölümünü bitirdim ve stajımı tarım il müd. adana il kontrol laboratuvarlarında yaptım.su ürünleri bölümünde okurken yine stajımı adana da bir su ürünleri işleme fabrikasında yaptım.bölümümde eylülde derslere başladığımda laboratuvarımız çok yoğun oluyor.ayrıca işleme fabrikalarında part-time çalışmaya pek izin verildiğini zannetmiyorum.çünkü ben hem çalışıp hem yüksek lisans yapmak istemiştim, firma bunu kabul etmemişti.ama umarım sen karşılaşırsın.hiç bir zaman pes etmemek gerekiyor.
 kalite ve kontrol çalışma istediğim de stajlardaki deneyimlerimden dolayı.ayrıca bir ara da bir başka su ürünleri işleyen bir fabrikada çalışmıştım.kalite ve kontrolün yetersiz olduğunu görünce inan yüreğim parçalanıyor.bende bu konuda yeterince kendimi geliştirip faydalı olmak istiyorum.bundan dolayı bilgilere nereden ulaşabileceğim konusunda yardımalrı bekliyorum.
 biraz uzun oldu sanırım. umarım derdimi anlatabildim...
 herkeze mutlu günler dilerim.
Yukarı Dön
tlivaney Açılır Kutu Gör
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Gönderilenler: 16
  Alıntı tlivaney Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28-Ağustos-2007 Saat 03:38

haccp ve benzeri kalite setifikalarını alman çok yararlı olur ve bu konuda kendini geliştrmen tabiki gıda teknolofisini bitirmen müthiş bir avantaj keşke stajlarının hepsini sektörde yapsaydın okul laboratuar eğitimi için çok büyük bir nimet ve hocaların bilgileri

Yukarı Dön
arayanbulur Açılır Kutu Gör
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Simge

Gönderilenler: 1
  Alıntı arayanbulur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10-Şubat-2010 Saat 05:01
Orjinalini yazan: seagirl

selamlar.Öncelikle bu kadar güzel paylaşımların olduğu bir siteyle karşılaştığım için gerçekten çok mutluyum.Emeği geçen herkeze çok teşekkürler.Buradaki diğer bir kaç forumda kendimi tanıtmıştım.Ama yinelemekte fayda görüyorum.Ben ç.ü. su ürünleri bölümünden geçen yıl mezun oldum.Şuan da fakültemizin işleme bölümünde yüksek lisans yapıyorum.İşlenmiş ürünlerde kalite ve kontrol çalışmak istiyorum.Ama araştırmaya nereden başlıyacağımı bilmiyorum.Bana yardım edersiniz çok sevinirim.Şimdiden çok teşekkür ederim.. 
teşekkür
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör