|
|
Akdeniz Üni.su ürünlerinden arkadaşlar =) |
Yanıt Yaz
|
Sayfa 123> |
| Yazar | |
zeytin
Yeni Kullanıcı
Kayıt Tarihi: 22-Ağustos-2007 Konum: Antalya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 22 |
Alıntı Cevapla
Konu: Akdeniz Üni.su ürünlerinden arkadaşlar =)Gönderim Zamanı: 22-Ağustos-2007 Saat 07:46 |
|
selam arkadaşlar acaba sitemizde akdeniz su ürünleri bölümünden arkadaşlar var mı tanışsak diorum...
|
|
![]() |
|
zeytin
Yeni Kullanıcı
Kayıt Tarihi: 22-Ağustos-2007 Konum: Antalya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 22 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24-Ağustos-2007 Saat 01:22 |
|
yahu anladık yok heral de de bi hoş geldin diyen demi yok
|
|
![]() |
|
benefse21
Yeni Kullanıcı
Kayıt Tarihi: 24-Ağustos-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 12 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24-Ağustos-2007 Saat 07:56 |
|
evet var..kaçıncı sınıfsın..acaba..
|
|
![]() |
|
zeytin
Yeni Kullanıcı
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24-Ağustos-2007 Saat 08:02 |
|
daha başlayamadım valla ... bu sene 1. sınıf olucam :)...sonunda ya bi yerde rastladım bi tane :) |
|
![]() |
|
benefse21
Yeni Kullanıcı
Kayıt Tarihi: 24-Ağustos-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 12 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24-Ağustos-2007 Saat 08:28 |
|
bende başlamadım...ve merak ediyorum nası l acaba bide natalyalıda değilim sen antalyalısın sanırm..
|
|
![]() |
|
zeytin
Yeni Kullanıcı
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24-Ağustos-2007 Saat 08:38 |
|
evett... sayılır burdur/ bucaklıyım ben çok yakın antalya bize 35 dk filan yanabcı değilim ..yani ya gerçekten bu sene mi kazandın gidicen yani... çok sevindim acilen tanışalım bence ...nasılsa görüşcez ... özlem ben ....nerden sen ...
|
|
![]() |
|
benefse21
Yeni Kullanıcı
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24-Ağustos-2007 Saat 08:41 |
|
güzel şehir sanırm antalya...ben antallyaya gitmeyi çokkkkkk uzun yıllar oldu.birde gitmek zorundaym yani .:D yoksaaa askeree...haha..istanbul ..maslak... bencde tanışalım zaten tanısacaz.hahaaa..but how?
|
|
![]() |
|
zeytin
Yeni Kullanıcı
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24-Ağustos-2007 Saat 08:45 |
|
okul da tabi ki de artıkın ... harika bi şehir tabi kide ben de yanabcısı sayılmam ant doğumluyum zaten çocukluğumun yarısı burda geçti valla bize süper gelior ist la kıyaslanmaz tabi ama .. güsel ... ee kayıda gelicen demi sana gönderdilermi okuldan kayıtla ilgili bişey ... valla ben şuan ant dayım harıl harıl ev arıoz bana feci sıcak söliyim ...okulada dün gitttim ...fena sayılmaz |
|
![]() |
|
benefse21
Yeni Kullanıcı
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24-Ağustos-2007 Saat 08:47 |
|
bana okulla ilgili bişey gelmed.. msn kullanıyomusun..
|
|
![]() |
|
zeytin
Yeni Kullanıcı
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24-Ağustos-2007 Saat 08:48 |
|
ahan da ben sorcaktım çokk yaşa :)ee malum herkes gibi ... ozlem_ozlemli beklerim ii olur
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 123> |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |