|
|
İstekler |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
SuUrunleriNet
Yönetici Grubu
Forum Yönticisi Kayıt Tarihi: 03-Şubat-2004 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 256 |
Alıntı Cevapla
Konu: İsteklerGönderim Zamanı: 17-Haziran-2005 Saat 12:58 |
saol serkan.. aslında guzel bi fikir haberler bolumu guzel olur.. unutmadan aksam ekliyim php diil asp ancak oturup sayfayı ve forumu yeniden duzenlemem gerekiyor.. sayfanın yavaslıgı sımdılık ucretsiz bir hosting kullanıyor olmamdan ama yakın zamanda duzgun bi site hazıralamayı dusunuyorum.. bakalım baska fikirleriniz olursa yazarsanız sevinirim..
Bu arada hosgeldin diyim sanada
|
|
![]() |
|
f_eroll
Yeni Kullanıcı
Kayıt Tarihi: 10-Ekim-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 14 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18-Ocak-2009 Saat 17:51 |
|
ya üniversiteler bölümünde neden TRAKYA ÜNİVERSİTESİ yok
orda ad su ürünleri var hem en güseli keŞan meSlek (trakya ünv.)rica etsem trakya üniversitesini de ekleyebilir miyiz acaba? kendimi dışlanmış hissediyorum. ii akşamlar
|
|
feyzaerol
|
|
![]() |
|
f_eroll
Yeni Kullanıcı
Kayıt Tarihi: 10-Ekim-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 14 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18-Ocak-2009 Saat 17:59 |
|
şimdiden teşekkürler
|
|
feyzaerol
|
|
![]() |
|
f_eroll
Yeni Kullanıcı
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19-Ocak-2009 Saat 07:05 |
|
bu arada Serkan ben feyza:)kib
|
|
feyzaerol
|
|
![]() |
|
SuUrunleriNet
Yönetici Grubu
Forum Yönticisi Kayıt Tarihi: 03-Şubat-2004 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 256 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19-Ocak-2009 Saat 07:35 |
|
Öncelikle Hoşgeldiniz diyim. eski bir Trakya Üniversiteli olarak sizi dışlamak gibi bir niyetimiz yok. Sadece Ünv listeisini bir süredir güncellememiştim. Şimdi eklendi:) Herkese iyi paylaşımlar..
|
|
![]() |
|
f_eroll
Yeni Kullanıcı
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19-Ocak-2009 Saat 13:40 |
|
hoşbulduk
teşekkürler. süper olmuş ellerinize sağlık
|
|
feyzaerol
|
|
![]() |
|
Kursat34
Yeni Kullanıcı
Kayıt Tarihi: 15-Ağustos-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27-Ağustos-2009 Saat 19:53 |
|
Gaziosmanpaşa üni. ne zaman koyulcak
|
|
![]() |
|
byn_gnc
Yeni Kullanıcı
Kayıt Tarihi: 16-Ağustos-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12-Ekim-2009 Saat 13:57 |
|
bencede kürşat bizim okuluda koysunlar
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |