Su Ürünleri Bilgi Paylaşım Sitesi - suurunleri.net Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Önerilerinizi Bekliyoruz.. > Anket
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS: Su ürünleri için Meslek Odası?
  SSS SSS  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Su ürünleri için Meslek Odası?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Anket Sorusu: Su ürünleri için meslek odası kurulması ne kadar önemlidir?
Anket Seç Oylar Anket İstatistikleri
16 [94.12%]
1 [5.88%]
0 [0.00%]
0 [0.00%]
0 [0.00%]
0 [0.00%]
Bu ankete oy veremezsiniz

Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
erten_53 Açılır Kutu Gör
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 7
  Alıntı erten_53 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20-Ağustos-2007 Saat 02:44
Selam arkadaşlar ben 2006 sinop su ürünleri mezunuyum,bende su ürünleri odasının kurulması taraftarıyım.Artık bir arada olup kendi sesimizi duyurmalıyız,şu şartlar altında bölümümüz her ne kadar insanlara iş imkanı olmayan bir bölüm olarak görülse bile ki  ben buna katılmıyorum ülkemizde hala bir şeylerin farkına varılamaması ve bu alanda imkanların bulunması halinde teşvik yapılmamasımdan kaynaklanan sıkıntıları yaşamaktayız.Bu olumsuzlukların önünü açıcak olan yine bizleriz ve bu nedenle birlik olup sesimizi duyurmak amacıyla su ürünleri odasının açılmasının şart olduğunu düşünüyorum.
Yukarı Dön
ozgun Açılır Kutu Gör
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 1
  Alıntı ozgun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04-Mayıs-2010 Saat 05:27

bu konular en son 2007de konusulmuş suan 2010dayiz fakat hiç bir şeyin değişmedği görlmekte en son bende varım kampanyası vardı fakat onun sonucunun ne olduğunuda bilmiyrm birisi bu konuda bilgi verirse iyi olur

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör