|
|
Su ürünleri için Meslek Odası? |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
erten_53
Yeni Kullanıcı
Kayıt Tarihi: 09-Ağustos-2007 Konum: Rize Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20-Ağustos-2007 Saat 02:44 |
|
Selam arkadaşlar ben 2006 sinop su ürünleri mezunuyum,bende su ürünleri odasının kurulması taraftarıyım.Artık bir arada olup kendi sesimizi duyurmalıyız,şu şartlar altında bölümümüz her ne kadar insanlara iş imkanı olmayan bir bölüm olarak görülse bile ki ben buna katılmıyorum ülkemizde hala bir şeylerin farkına varılamaması ve bu alanda imkanların bulunması halinde teşvik yapılmamasımdan kaynaklanan sıkıntıları yaşamaktayız.Bu olumsuzlukların önünü açıcak olan yine bizleriz ve bu nedenle birlik olup sesimizi duyurmak amacıyla su ürünleri odasının açılmasının şart olduğunu düşünüyorum.
|
|
![]() |
|
ozgun
Yeni Kullanıcı
Kayıt Tarihi: 04-Mayıs-2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04-Mayıs-2010 Saat 05:27 |
|
bu konular en son 2007de konusulmuş suan 2010dayiz fakat hiç bir şeyin değişmedği görlmekte en son bende varım kampanyası vardı fakat onun sonucunun ne olduğunuda bilmiyrm birisi bu konuda bilgi verirse iyi olur |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |